Delingskonseptet og kontorfellesskapet Base Community blir en del av tilbudet i Nordsjø Kontorpark.

Fremtiden er delingsøkonomi, det gjelder også for kontorbygg. Deling av møterom, konferanserom, pauserom og andre stabsfunksjoner. Og med det siste innen smartteknologi som gjør at dette blir effektivt og plassbesparende.

Jan Christian Drarvik.

Base Community er blitt en suksess på Hermetikken i Stavanger, og nå tar vi med oss konseptet også andre steder. Blant annet til Haugesund og Kiruna, sier markedsansarlig Jan Christian Drarvik.

Squash og auditorium
I Nordsjø Kontorpark vil leietakerne også få tilgang til kjøkkenkrok, kantine, treningsrom, squashbane og auditorium.

I fjerde kvartal 2016 ble spaden satt i jorda for det første av fire byggetrinn i Nordsjø Kontorpark. Kontorparken ligger i Kvaløygata i Haugesund, midt i knutepunktet mellom Bergen og Stavanger. Det er en strategisk plassert beliggenhet – både i dag og i fremtiden.

Fleksible leiekontrakter
Nordsjø Kontorpark blir et unikt prosjekt i Haugesund – den eneste rendyrkede kontorparken i regionen.

– De som velger løsningen med Base Community får fleksible leiekontrakter, korte eller lange, med mulighet for å endre på dem etter hvert. Det passer for firmaer med alt fra 1 til 4-5 ansatte, sier Drarvik.

  • Ønsker du å vite mer om Base Community i Nordsjø Kontorpark tar du kontakt med Jan Christian, enten på e-post eller telefon 909 46 572.