Grønn by rykker inn i Hermetikken

Daglig leder Mariann Bjørnelv har tatt med seg Macen og flyttet inn i grønne omgivelser på Ledaal.

Grønn by er et frittstående kompetansenettverk for bedrifter og organisasjoner som er opptatt av bærekraftig by- og områdeutvikling i Stavanger-regionen. Nettverket er representert av aktører fra næringsliv, offentlig sektor og akademia, som gjennom sin virksomhet påvirker samfunnsutviklingen i regionen.

Her har hun funnet både ro og inspirasjon foran en travel innspurt på høsten, som topper seg med Mobilitetskonferansen 31. oktober på Fiskepiren.

Mariann begynte i Grønn by i mars, og nettopp Fiskepiren var hennes forrige arbeidsplass. Hun har de siste 20 årene arbeidet med ulike kultursatsinger og brenner for at også kulturfeltet skal bli en del av Grønn by.

– Jeg var klar for et skritt ut av kulturfeltet og hadde et stort ønske om å få jobbe nettopp med bærekraftig utvikling av byer, sier hun.

Hun mener at også kreative næringer bør inn i Grønn by.

– Å bygge bærekraftige byer er mer enn bare infrastruktur og bygg. For å få gode, fremtidsrettede lokalsamfunn må vi også se på innholdet i byene, og hvordan det er for de som bor og jobber der.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Mariann Bjørnelv (t.v.) og Siri Ommedal utenfor Hermetikken.

Det var markedsansvarlig Siri Ommedal i Base som foreslo for Mariann å flytte kontoret til Grønn by til Hermetikken.

– Her har vi et velegnet areal i andre etasje der mindre bedrifter kan leie den plassen de trenger, verken mer eller mindre. En slik utnyttelse av areal er samfunnsnyttig og bærekraftig. Ta kontakt for en omvisning, oppfordrer hun.

———

Mariann kan kontaktes på e-post mariann@gronnby.no eller telefon 909 61 092.

PS. Base er stolt partner i Grønn by!

Siri Ommedal er ansvarlig for utleie i Base. Hun kan kontaktes på telefon 917 48 077 eller e-post si@baseproperty.no.