Comfort Square Hotel

Nøkkeldata

  • Sted: Stavanger
  • Byggtype: Hotell
  • Størrelse: 6,700m²
  • Arkitekt: Brandsberg Dahl

Om prosjektet

I slutten av 2007 ble taket på parkeringsanlegget i Løkkeveien annonsert for salg av Stavanger kommune. Base Property hadde i forkant gjort undersøkelser om tomtens muligheter og begrensninger og var godt rustet til budrunde.

Petter Stordalen sitt Choice-konsept ble sett på som den mest spennende driftsformen for hotellet og det ble inngått leieavtale like etter tomtekjøpet. Etter arkitektkonkurranse med spesielt inviterte arkitekter vant Brandsberg-Dahls Arkitekter og JDS Architects sitt forslag frem.

I godt samarbeid med administrasjon og politikere i Stavanger kommune, ble alle kriterier for å få til et driftsvennlig og estetisk bygg godkjent. Hotellet ble åpnet i 2010 med 194 lekre rom, takterrasse og restaurant. Alt klart for å motta nysgjerrige gjester. Hotellet har siden vært med å prege det lokale mediabildet med mange meninger om arkitektur og utnyttelse. I begynnelsen av 2012 kunne hotellet pryde seg med tittelen ”Norges mest trendy hotell”. Det eneste hotellet som var nominert fra denne regionen. Base Property har helt siden starten vært opptatt av å være fremtidsrettet, ”trendy” tar vi med oss som en bekreftelse på at vi står for vår visjon.

Skal dere tilbringe en natt i Stavanger, er dette hotellet som bør benyttes!


Beliggenhet

Comfort Hotel Square, Løkkeveien, Stavanger, Norge


Bilde galleri


Ta kontakt

Kontaktperson marked

Siri Ommedal
Markedsansvarlig
si@baseproperty.no
917 48 077

Kontaktperson prosjekt

Andreas Poulsson
Daglig leder
ap@baseproperty.no
990 14 356