Bertelsen blir prosjektleder i Base bolig

Rune Bertelsen kommer fra stillingen som region- og markedssjef i EiendomsMegler 1 Sør-Vest.

Base Bolig har siden etableringen i 2016 blitt en av de store boligaktørene i regionen. Bare i år har selskapet solgt boliger for rundt 400 millioner kroner i Ledaal ParkBjergsted Trio og Sentrumsparken i Randaberg.

– Det gjør oss til en av de største utviklerne i regionen. Derfor har vi behov for å styrke laget, og med Rune får vi en av de best kvalifiserte, sier administrerende direktør Alfred Ydstebø i Base Gruppen.

Rune Bertelsen sier han ser fram til å jobbe i en profesjonell og dynamisk bedrift.

– Base Bolig er en svært attraktiv arbeidsplass. Samtidig har jeg bare godt å si om min nåværende arbeidsgiver, men tiden var inne for et skifte, sier Bertelsen.

Fra før er Odd-Are Njå prosjektleder i Base Bolig, mens Kristin Ytredal er prosjektutvikler. Ketil Petterson er selskapets finanssjef.

Rune Bertelsen er 45 år, gift og har to barn. Han er utdannet eiendomsmegler og har jobbet 23 år i bransjen.

Karrieren startet med 12 år i Notar, de siste 9 årene har han vært i EiendomsMegler 1 – i dag som region- og markedssjef. Han er medlem av ressursgruppen for Bygg og anlegg i Næringsforeningen for Stavangerregionen.

Bertelsen har tidligere vært leder av Rogaland Eiendomsmeglerforening i 5 år. Han tiltrer stillingen i Base Bolig i løpet av høsten.