Ensign til topps i Hermetikken

Regionens ledende byrå innen markedsføring av bolig og eiendom treffer du nå i 4. etasje i Niels Juels gate 50 på Eiganes.


Alle som jobber med utvikling og salg av nye boliger i Stavanger-regionen, kjenner godt til Ensign. Siden oppstarten i 2001 har byrået spesialisert seg på markedsføring av boligprosjekter.

– Vi er visst nok de med flest helsider i Aftenbladet de siste 20 årene. I dag er vi byrået som skaper mest engasjement innen markedsføring av nye boliger på sosiale medier og Google. Flere leads for mindre penger, det er vårt kundeløfte, sier Terje Hopen, som driver Ensign sammen med Geir Sørskår.

– Bare i 2022 skaffet vi cirka 10.000 leads til våre kunder. Vi er litt som Coca-Cola, vi har vår egen suksessoppskrift. Forskjellen er at vi deler den med andre, smiler Terje.

Ensign har alltid vært et Stavanger-byrå. Etter mange år med kontorutsikt til Domkirkeplassen, var det på tide med noe nytt.

Få, om noen, bygg representerer Stavangers historie og sjel så sterkt som Hermetikken.

– Vi vurderte flere lokasjoner, men Hermetikken utmerket seg. Moderne og historiske lokaler, kongelig park utenfor, spennende arbeidsmiljø med boligutviklere, meglere, advokater og Base Community. Og selvfølgelig MatmagasinetLervig LocalHermetikken Vinbar og Kanelsnurren, sier Geir.

Terje legger til:
– Vi er her først og fremst for å bruke vår kreativitet til å skape resultater for kundene. Business før pleasure. Likevel, det passer bra med uteservering i disse sommertider. Vi trives godt som kongens nabo!