Har solgt for over 300 millioner i Ledaal Park på tre uker

Nå er 30 av 36 leiligheter solgt.

Prosjektleder i Base Bolig, Odd-Are Njå, er stolt og glad over salget i den tidligere hermetikkfagskolen.

– Det har gått over all forventning, sier han.

Denne uken skrev både Stavanger Aftenblad og Rogalands Avis om salget.

Njå sier til Aftenbladet at Ledaal Park er et eksklusivt prosjekt hvor kjøperne skal få nyte høy kvalitet. Det gjenspeiler også snittprisen på 86.000 kroner per kvadratmeter, og at 12 av leilighetene koster over 10 millioner kroner.

– Rent prismessig kan disse leilighetene fremstå som luksusleiligheter, men det blir ikke mer luksus her enn i andre prosjekter. Det som drar prisen opp her, er først og fremst beliggenheten. Den er topp. Og så kommer vi til å kjøre på med høy kvalitet på det rent bygg-tekniske. I tillegg liker folk at vi rehabiliterer et historisk bygg på denne måten, sier Njå til Aftenbladet.

Planen er at leilighetene skal stå klare ved årsskiftet 2019/2020. Totalt vil det bli solgt leiligheter for 365 millioner kroner. 304 millioner er allerede på plass gjennom de 29 leilighetene som er solgt. Den dyreste leiligheten gikk for nøyaktig 30 millioner kroner.

Rune Bertelsen i EiendomsMegler 1 har vært med på hele salgs- og markedsføringsprosessen av Ledaal Park. Han sier til Aftenbladet at Ledaal Park er hakket dyrere per kvadratmeter enn hva prosjektet Holmegenes var i sin tid. Holmegenes har vært kjent for å være det dyreste og mest eksklusive i Stavanger fram til nå.

– Ledaal Park ligger nok bittelitt over Holmegenes i snitt per kvadratmeter, men det var nok forventet også at dette kom til å bli det dyreste og mest eksklusive prosjektet i Stavanger. Beliggenheten er topp rett ved Ledaal Park, og det er meget gode solforhold gjennom hele dagen. I tillegg ligger leilighetene på «kanten av sentrum». Med det mener jeg at man ligger rett utenfor sentrum i et stille og rolig boligområde, men samtidig er man midt i sentrumskjernen i løpet av et par minutter, sier Bertelsen