Rune Ree i Hellvik Hus og Tom Rune Tjelta i Base ønsker hverandre lykke til med samarbeidet.

Base har omfattende erfaring innen salg og konseptutvikling, mens Hellvik Hus sitter på 75 års erfaring med bygging og gjennomføring. Partnerskapet samler dermed bred erfaring og ekspertise fra begge selskapene.

Denne erfaringen og ekspertisen materialiserer seg gjennom et nytt selskap, Base Home, som skal stå i spissen for en ny satsing på rekkehus og eneboliger på Nord-Jæren.

– Dette gir kundene en trygg og kompetent partner gjennom hele prosessen og sikrer et førsteklasses sluttprodukt, sier Tom Rune Tjelta, daglig leder i Base Home.

Se våre Base Home-prosjekter her.

Selskapet vil ved oppstart ha en betydelig ordrereserve på nærmere 700 millioner kroner, med rundt 100 enheter i porteføljen. Alle prosjektene vil være strategisk plassert, enten sentrumsnært, i nærheten av kollektivtransport eller i nærheten av større arbeidsplasser.

Allerede er 60 av disse enhetene lagt ut for salg, der over 1000 personer har meldt sin interesse.
Det er en felles ambisjon å tilby noe mer enn det som finnes på markedet i dag, med innovative og tilpassede løsninger.

– Vi har tidligere solgt enebolig- og rekkehustomter i store utbygginger. Nå ønsker vi å ta full kontroll for å sikre at Base-prosjektene gjenspeiler vår filosofi fra start til slutt. Med Hellvik Hus som samarbeidspartner er vi trygge på at kvalitet og gjennomføring blir ivaretatt på beste måte, sier Tjelta.

Tjelta sier at partnerskapet representerer en vinn-vinn-situasjon både for Base og Hellvik Hus.

– Og ikke minst for kundene som bygger med oss. Gjennom samarbeidet vil de oppleve at erfaring, ekspertise og innovasjon går hånd i hånd, sier han.

Med en historie tilbake til 1947, er Hellvik Hus en av landets mest erfarne ferdighusprodusenter. I dag har konsernet bak Hellvik Hus, Hellvik Gruppen, om lag 200 ansatte og en årlig omsetning på omtrent 1 milliard kroner.

I tillegg har Hellvik Hus et omfattende kjedekonsept med franchisetakere over store deler av landet. Dermed har Hellvik Hus et solid fotavtrykk i bransjen, og et etablert rykte for å levere kvalitetsboliger. Blant annet hadde Hellvik Hus landets mest fornøyde boligkunder i 2022.

– Vår visjon «Bygg med glede» understreker engasjementet vårt for både våre ansatte og for kundene våre, sier Rune Ree, regiondirektør i Hellvik Hus Sør-Vest.