Jeanette Tunge liker seg i høyden

Jeanette Tunge stråler i vårsola som har funnet veien til Jåtunhøyden. Her er det utsikt mot Gandsfjorden i øst og Hafrsfjord i vest.

Det er i det hele tatt mange kjente landemerker å se fra Jåtunhøyden. Jåttånuten ligger bare noen hundre meter mot sør, mens i nord rager Ullandhaugtårnet over universitetsområdet og kranene på den nye sykehustomten. Området grenser til et frodig kulturlandskap, med bondegårder, planteskole og gårdsbryggeri i nærheten.

– Ja, dette er et godt utgangspunkt for mange spennende utflukter og opplevelser, enten det er på sykkel eller til fots. Og vil du på Viking-kamp tar det bare et par minutter å trille ned i Jåttåvågen, sier Tunge.

Jeanette Tunge begynte som salgs- og markedsansvarlig i Base Bolig i mars. Nå er hun blant annet ansvarlig for salget av Jåtunhøyden, som inngår i utbyggingsområdet Jåtun i Hinna bydel. Prosjektet er énstemmig vedtatt av utvalg for by- og samfunnsutvikling (UBS) og det er ventet endelig behandling i kommunestyremøtet 31. mai.

Jåtunhøyden består av tre leilighetsbygg med fire boligetasjer. Det betyr til sammen 47 leiligheter med størrelser mellom 40 til 196 kvadratmeter, de fleste med solrik og romslig terrasse. Feltet grenser til Husene i Skogen, der det nå bare er noen få leiligheter igjen.

Det blir ikke vedtatt endelig salgsstart før Jåtunhøyden har vært gjennom kommunestyret, men Tunge kan fortelle at interessen allerede er stor.

– Dette blir bra, vi har allerede et par hundre på interesselisten. Jeg tror beliggenheten tett på både servicetilbud og kollektivaksen, samt nærheten til naturen, appellerer til mange, sier hun.

Tunge har en bachelor i markedsføring, internasjonalisering og ledelse, samt meglerutdannelse fra BI. Hun har tidligere jobbet som megler i DNB Eiendom og med prosjekter i EiendomsMegler 1, samt hos utbygger Kruse Smith Eiendom (nå Solon).

– Jeg har vært heldig med mine tidligere arbeidsgivere og kollegaer, og det er noe eget ved å jobbe for en utbygger igjen. Her får jeg være med på hele prosessen, fra prosjektering til nøkkelferdige boliger. Det gir en tilhørighet til prosjektene jeg ønsker skal komme kundene til gode, sier hun.

Tunge sier hun gleder seg til fortsettelsen med mange spennende oppgaver.

– Base Bolig er en offensiv utbygger og vi skal presentere mange spennende prosjekter framover, sier hun.

Både Jåtun, Jåtunhøyden og Husene i Skogen er samarbeidsprosjekter mellom Base Bolig og Ineo Eiendom.