Daglig leder i Base Property, og prosjektleder for K8, Andreas Poulsson, har blitt intervjuet av EiendomsWatch. Der sier han at det er mindre enn ett år til de første leietakerne flytter inn.


– I henhold til kontrakten med entreprenør skal vi overta bygget i november/desember. Vi ser nå at noen av leietakerne vil flytte inn i januar 2024, det er ikke mye forsinkelser, sier Poulsson til bransjeavisen EiendomsWatch.

Poulsson sier i intervjuet at det ikke er lenge til han kan vise frem rålokalene for leietakerne. Det skal skje allerede i april/mai.

– K8 er vårt heftigste prosjekt, som vil sette sitt preg på byen. Stavanger får en ny skyline. Fordi det er så synlig, er det et stort ansvar å gjøre bygget ordentlig og skikkelig. Fasademessig har vi jobbet mye sammen med arkitekten for å få det rette uttrykket. Det blir brukt mye glass, bygget er transparent, du kan se inn i det. Dermed føles det lettere. Materialkvaliteten, aluminiumen og det som omrammer glassene er spennende og av høy kvalitet, sier Poulsson til avisen.

For to uker siden ble det kjent at DNB flytter inn i to etasjer i nybygget.

– Vi er veldig stolt over leietakerne vi har fått inn, med Deloitte, Helse Vest, Thommessen og DNB, på lange kontrakter, det er veldig kjekt.

Base Property kunne fylt opp resten av bygget allerede nå, men holder litt igjen på noen av lokalene.

Ifølge Poulsson er det et par tusen kvadratmeter ledig areal i K8 nå.

– Vi har lyst å vise hvor fint det blir, ta leietakeren inn i etasjen og så kan de stå der og tenkte «dette er vårt nye hjem», sier han.

Det er ikke bare kontorarealene som blir spennende, skal vi tro Poulsson, også serveringsstedene blir av topp klasse.

– Matboden høres i navnet kanskje litt ordinært ut, men som i drift og kreativitet er spektakulært, med veldig flinke folk. De er mest kjent for Fisketorget i sentrum, men driver også flere kantiner i dag. De kommer til å bli oppfattet som en god leverandør av mat- og drikkekonsepter, både på bakkeplan og i toppetasjen, sier Poulsson til EiendomsWatch.

  • Les hele intervjuet i EiendomsWatch her.