Lassa living selger tredje
best i landet 🏆

Mens mange piler peker nedover på landsbasis, ligger Lassa Living på tredje plass når det gjelder bestselgende boligprosjekter.

Reguleringsplanen for Lassa Living ble godkjent i desember 2022, og per 1. november 2023 er 24 av 35 leiligheter solgt. Toppleilighetene og de minste leilighetene er utsolgt, det samme med leiligheter over to plan (såkalte townhouses).

De første gravemaskinene er ankommet Ytre Eiganesveien, innflytting er planlagt høsten 2025.

Det er Hawii Analyse som har laget en oversikt over landets bestselgende prosjekter (se nederst på siden), basert på årets syv første måneder. Ved utgangen av juli var 63 prosent av leilighetene solgt, dette er nå kommet opp i nesten 70 prosent.

Nyboligsalget fikk en dramatisk start i 2023. Mens det på landsbasis ble solgt 3694 boliger de første syv månedene i 2021, er tallet for samme periode i 2023 ikke høyere enn 1631.

Prosjektleder Odd-Are Njå i Base Bolig peker på boligmiksen som en suksessfaktor.

– Samtidig er dette et populært og etablert område, og når du krydrer det med tiltalende arkitektur og gode planløsninger slår det sjeldent feil, sier han.

Base Bolig har for tiden tre prosjekter under bygging. Foruten Lassa Living, bygges det 55 leiligheter i Haugesundsgata. Fargehusene hadde byggestart i mai i fjor, mens innflytting er om ett år. 47 av disse leilighetene er solgt. Her planlegges det også et trinn to.

Også på Jåttå var det også byggestart i mai i fjor, for feltet Jåtunhøyden. Der er 45 av 48 leiligheter solgt, innflytting blir mai neste år. Her legges det ut et nytt felt ved årsskiftet, Jåtunbakken.

Leilighetene i Lassa Living har en totalverdi på 280 millioner kroner og det er solgt for 175 millioner per 1. oktober 2023.