Martha Søyland ny salgsleder i Base Bolig

Kommer fra samme stilling i Selvaag Bolig – startet i Base ved årsskiftet.

Søyland begynte sin karriere hos EiendomsMegler 1 Næringsmegling for 10 år siden, men har jobbet for Selvaag Bolig siden 2013. Siden 2018 var hun ansvarlig for selskapets salgsportefølje i Rogaland.

– Martha er en dyktig selger og salgsleder som har realisert mange prosjekter. Hun kjenner til alle sidene ved et prosjekt og er akkurat den personen vi trenger i den fasen vi nå er inne i, sier prosjektleder Rune Bertelsen i Base Bolig.

– Spennende stilling

Søyland sier hun i flere måneder har sett fram til å komme i gang.

– Slik er det alltid med ny jobb, jeg begynner å klø i fingrene. Dette er en veldig spennende stilling, både med tanke på de ulike prosjektene til Base, men også med tanke på den spesielle tiden vi er inne i, sier hun.

Men Søyland er snar med å understreke at hun vil savne både tidligere kollegaer og det faglige miljøet hos sin tidligere arbeidsgiver.

– Jeg har mye god ballast fra Selvaag Bolig som jeg nå tar med meg inn i en offensiv og framoverlent organisasjon. Dette er en god match, sier hun.

Mange nye prosjekter

Søyland får i oppgave å bygge opp en egen salgsavdeling i Base Bolig og vil sammen med prosjektlederne ha salgs- og markedsansvar for alle selskapets prosjekter.

– Det ser jeg fram til. Base er en av de største boligutviklerne i regionen og det er mange i bransjen som har lyst å være med på reisen videre, slik jeg får, sier hun.

Base Bolig skal i 2021 ut med flere nye boligprosjekter i Stavangerområdet. På Forus, Jåttå, Storhaug og Stokka kommer det helt nye lanseringer, i tillegg har vi nye byggetrinn på Consulens Brygge ved Hillevågsvatnet. Vi jobber også med konkrete nyheter for 2022 i Hillevåg og i Stavanger sentrum.