Nå skal du klippe deg hos Clippers!

Tirsdag kveld åpnet Bjergsteds nye frisør, Clippers Studio. Her tilbyr de kvalitet til en god pris.

Marika Røsand har mange års erfaring som frisør, de siste syv årene på Nato-basen på Jåttå. Nå har hun tatt steget til Bjergsted Trio i krysset Tanangergata/Tastagata og gjort drømmen til virkelighet.

– Ja, det kan kalles en drøm. Å få bygge opp en salong helt fra bunnen av har vært både kjekt, men krevende, sier Marika mens hun venter på å gjøre stas på ansatte, venner, håndverkere og andre som har hjulpet til med lokalene.

– Super service og beste kvalitet

Mange har sikkert allerede sett at det har vært liv og røre i lokalene en god stund, og de siste ukene har det også vært åpent for kunder.

– Jeg ville ta innkjøringsperioden før den offisielle åpningen, ikke etter. Men nå kan folk bare komme, vi lover super service og beste kvalitet, sier hun.

Farging og manikyr

For 299 kroner klipper Marika eller Damian Horbacz håret ditt, mot et lite tillegg om du også vil ha det vasket. Og hvis det skal farges står Monika Kvam klar med spesialkunnskaper.

Ikke nok med det, Dilnoza Zoitova er en kjent manikyrartist med tusenvis av følgere på sosiale medier.

– Vi har en veldig god stab som utfyller hverandre, og godt arbeid er det eneste som teller om kundene skal komme igjen – eller spre ordet, sier hun.

Ingenting er overlatt til tilfeldighetene

Prosjektleder Odd-Are Njå i Base Bolig var også på plass under åpningen.

– Vi har fått en leietaker som har vært veldig nøye på detaljene. Ingenting er overlatt til tilfeldighetene, så dette har blitt et veldig bra lokale, sier han.

Mandag kveld strømmet det på med folk som ville være med og feire åpningen. Noen har allerede vært hos Clippers, og de gledet seg stort over det nye tilbudet i bydelen. Ballonger, champagne, fingermat og gaver ble etter hvert erstattet med taler og gode ord.