Studio Zwerg åpner i Ledaal Park

Anette (t.v.) og Cecilie ønsker velkommen til ny salong i Ledaal Park.

Den kjente frisørsalongen fra Stokka overtar lokalene til Clippers og åpner dørene i Ledaal Park torsdag 1. desember.

– Dette ser vi virkelig fram til. Lokalene har en fantastisk plassering, kort vei til byen og gode parkeringsmuligheter. Vi har stor tro på dette, sier daglig leder Cecilie Zwerg.

Salongen er opptatt av god service og høy kvalitet på behandlinger og hårprodukter. De byr på god atmosfære, og tilbyr gjerne en kopp kaffe.

– Vi tilbyr mange ulike behandlinger, for å skreddersy kundens ønsker og behov. Utenom å frisere, utfører vi blant annet forskjellige fargebehandlinger, bleking av hår, permanent, keratinbehandling, samt vippe- og brynbehandlinger, sier Zwerg.

Hun ønsker alle aldersgrupper velkommen, og på avdeling Ledaal Park vil det være Anette Olsen som vil være den «faste» frisøren. Fram til 9. desember vil det være 30 prosents avslag på alle behandlinger. Og 1. februar begynner det en negledesigner som tilbyr manikyr, pedikyr og fotbehandling.

Salongen ligger kort vei fra Stokka, der deres første salong befinner seg.

– Den har vi drevet siden august 2020. Vi åpnet midt i pandemien, noe som gjorde at kundene våre satte stor pris på at vi var en salong utenfor kjøpesenter. Vi er blitt møtt av veldig positive kunder i nærområdet som sier vi har vært et stort bidrag til å løfte området rundt butikken. Vi gleder oss til å fortsette med samme giv i Ledaal Park, sier Cecilie Zwerg.

For booking på salongens nettsider: studiozwerg.no