Travle tider og ny prosjektleder

Randi Sunde kommer fra Stavanger kommune og er ny prosjektleder i Base Property.

Selskapet har i over ett år vært på jakt etter å styrke staben med en ny prosjektleder, og det er derfor en etterlengtet stilling som nå er på plass sammen med Andreas Poulsson (prosjektleder), Daniel Hansen (prosjektutvikler) og Jan Christian Drarvik (markedsansvarlig).

– I Randi har vi fått en kvalifisert person som har god og relevant erfaring med prosjektledelse. Porteføljen vår begynner å bli stor, så det er godt å ha henne på plass, sier daglig leder Alfred Ydstebø.

Med store prosjekter som utbyggingen i Paradis, høyhuset i Knud Holms gate, Sandnes Helsepark og utviklingsprosjektet i Kiruna, blir det nok å henge fingrene i. Randi er sivilingeniør, utdannet ved universitetene i Stavanger og Aalborg. Hun har en master i teknologi, med fordypning i byutvikling. Hennes erfaring fra prosjektledelse for offentlige byggherrer vil komme godt til nytte i Base Property.

– Det har vært klart en stund at jeg skulle begynne og det er godt å være i gang. Selv om jeg bare har vært her noen uker har jeg blitt godt kjent med prosjektene, det er blant annet utbyggingen i Paradis jeg har vært involvert i, sier Randi.

Kollega Andreas Poulsson sier det blir nok å henge fingrene i framover.

– Paradis, høyhuset i Knud Holms gate og Sandnes Helsepark er de mest profilerte prosjektene. Men listen er nokså mye lengre enn det, så det er godt å ha henne på plass, sier han.